Kehässä

Cipa kävi Kangasniemellä mittailtavana. Tuomarina toiminut Marjatta Pylvänäinen-Suorsa mittaili sekä koiran korkeutta (kahteen kertaan) että pituutta, muttei saanut itseään miellyttävää tulosta. Sai kuitenkin sentin nipistettyä aiemmista mittauksista pois, eli nyt koira oli 49 senttiä korkea. Eihän siinä onneksi ole kuin pari senttiä liikaa.

Tuomari vaikutti kuitenkin osaavan asiansa, joten ihan hyville mielin näyttelystä jäätiin, vaikka tulokset eivät päätä huimanneetkaan. Arvostelu kuului seuraavasti: 

"Vahvarakenteinen kookas uros. Voimakaspiirteinen pää, oikea-asentoiset korvat, kovin vaaleat silmät. Hyvä ylälinja ja hännän asento. Hyvä raajarakenne. Oikeat sivuliikkeet, löysät etuliikkeet. Hyvä karvanlaatu. Koko laskee palkintosijaa." Tuloksena siis H.

Arvostelu ei varsinaisesti kuulosta kummoiselta, koska kaikki on vain hyvää, mutta niin oli ROP-koirallakin. Kyseinen tuomari ei ilmeisesti ilmaise positiivisia asioita muilla sanoilla kuin "hyvä".

 

Cipa pääsi myös leikkimään Pirkko-leonbergin kanssa, mikä olikin niin hauskaa, että kehänauhatkin meinasivat saada kyytiä - kuten kuvaajakin...

Ensin tutustutaan:

 

Sitten vähän pusutellaan:

 

Sitten voidaankin jo alkaa leikkiä:

 

Tässä vielä Civilin mielipide koko näyttelytouhusta:

 

Parasta päivässä olikin, kun kotimatkalla pääsi mökille uimaan!