Civil kävi pääsiäisen jälkeen terveystutkimuksissa. Nyt vihdoinkin olivat viralliset tulokset ilmestyneet Koiranetiin, ja hyvältähän ne näyttivät: polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A!

Näiltä osin ainakin käsissäni on terve koira. Polvituloksen sain tietää heti tutkimuksen jälkeen, ja kyynärätkin näyttivät röntgenkuvissa ihan virheettömiltä. Lonkkien kohdalla hieman epäröin, koska harjaantumattoman silmäni mukaan lonkkamalja olisi ehkä saanut olla hieman syvempi. Ilmeisesti se kuitenkin oli aivan riittävä. Silmät tutkitaan myöhemmin, koska nyt se ei ollut mahdollista.

Nyt voi huoletonna hypyttää koiraa, ja siitä se tuntuu todellakin pitävän. Maanantain harjoituksissa se nimittäin valitsi paljon mieluummin 90 asteen kulmassa, poissa linjalta olleen hypyn kuin suoraan edessä ammottaneen putkensuun...

Tällä hetkellä kontaktit ovat hitaat mutta varmat, pujottelu on vielä hieman epävarma (hakee aloituksen hyvin, mutta jos rytmi rikkoutuu, saattaa luikahtaa pois), keinu sujui viimeksi oikein hyvin, ja rengas on erinomainen (hakee melkein mistä kulmasta vain - myös pienen renkaan). Ehkä me sittenkin korkataan kisaura kesällä... Mutta kisoihinhan mie en lähde, ennen kuin tiedän, että koira voi saada nollatuloksen.