Viikonloppuna vietettiin aikaa Messukeskuksessa ja sen lähiympäristössä kohtalaisen paljon. Tiesin kyllä, että ihmisiä on runsaasti liikenteessä (kirjaimellisesti) ja että aikaa pitää varata riittävästi, mutta silti jonot pääsivät yllättämään. Noin puolen kilometrin matka Hartwall-areenan risteyksestä Messukeskuksen eteen kesti tunnin, minkä vuoksi Suville tuli hieman kiire kehään. Seisovassa jonossa oli onneksi hyvä napata tavarat sekä koira ja juosta loppumatka hallille... Minulla kesti vielä 20 minuuttia saada auto parkkiin.

Mudikehä alkoi onneksi kahdentoista jälkeen, joten meille ei tullut kiire. Cipa sai kroatialaiselta tuomarilta Boris Spoljaricilta ERIn, ja koska se oli ainoa junnu-uros, titteli napsahti meille! PU-kehässä Cipaa kutitti pyllystä ja se keskittyi lähinnä siihen. Sijoituksena PU4 ja tuloksena varaserti. Arvostelu: "17 months old, good bite, nice head, neck little bit short, good angulations, good tail set and tail carriage, very good coat."

Sunnuntain tuomari, unkarilainen Joszef Hodosi, olikin varsin tiukka eikä jakanut yhdellekään urokselle ERIä. Nartuista muutama sai ERIn, ja narttukehän vei eiliseen tapaan ihanainen Ronda eli Adáz. Cipalle napsahti H lähinnä suuren koon vuoksi. Väriin tuomari olisi ilmeisesti kaivannut lisää mustaa. Esiintyminen oli Cipan mielestä ihan tylsää, joten se päättikin ruveta viihdyttämään yleisöä venyttelemällä. Arvostelu: "High dog. Well boned and angulated. Well proportions. Good gate. Good coat with slightly less dark part."

Osmo-serkku napsi molempina päivinä ansaitusti ERIt, mutta suuressa joukossa ei sijoituksia tullut.