2078334.jpg

Vihdoinkin meillekin satoi lunta. Koirat ovat ihan innoissaan, eikä emäntä ainakaan yhtään sen vähempää. Lumipainia on otettu jopa hieman ikävillä seurauksilla. Koirat olivat eilen Jarskin kanssa pihalla juoksemassa, ja yhtäkkiä Civil oli alkanut kiljua. Jarskin kääntyessä katsomaan pentu piti toista takajalkaa koholla ja valitti. Tapauksella ei ollut silminnäkijöitä, joten en tiedä, oliko pentu liukastunut, olivatko koirat törmänneet, vai mitä oli tapahtunut. Joka tapauksessa illalla ulkoillessaan se juoksenteli jälleen, kääntyi turhan rivakasti, liukastui ja huuto alkoi taas. Olen yrittänyt puristella jalkaa ja tutkia, olisiko siinä kipeitä tai kuumottavia kohtia, mutta en ole kuitenkaan löytänyt mitään. Vieläkin se hieman varoo jalkaansa mutta ei kuitenkaan onnu. Seuraillaan nyt tilannetta, ja jos se ei tunnu paranevan, suunnataan ensi viikolla lääkäriin. Toivottavasti kyseessä olisi vain lihasvenähdys.

Pessi ja sisarukset täyttivät tiistaina 2 vuotta! Syntymäpäivien kunniaksi Kennelliitto oli saanut päivitettyä KoiraNetiin Pessin terveystulokset, ja hyvällehän ne näyttivät: B/B ja 0/0. Saamme siis jatkaa agilitytreenejä.

Civilin kanssa ollaan treenattu perusasentoa ja paikallaanoloa hyvin lyhyitä hetkiä. Kentällä olemme käyneet leikkimässä ja tekemässä lyhyitä treenejä. Pentu leikkii niin suurella innolla, ettei sitä tarvitse enää ainakaan yhtään lisää nostattaa leluilla. Kun laitan sen välillä autoon odottamaan vuoroaan, herra ilmaisee erittäin äänekkäästi, että vielä olisi intoa työskennellä... Pessin kanssa ei saisi tehdä mitään, kun tuo minä-minä-minä änkee heti väliin tai aloittaa kiljumisen. Kiva että on motivoitunut pentu! 

Pessikin on alkanut viimein taistella lelusta. Ostin Civilille mokkapintaisen patukan, joka ihme ja kumma kelpaa Pessillekin.

Tässä vielä Pessin kasvukuvat.

Kotimatkalla:
2078327.jpg

Eilen:
2078304.jpg